Inspirerend Vergaderen

Zoek je een inspirerende plek om te vergaderen?

Dan ben je bij LOFT op het goede adres. We zorgen er achter de schermen voor dat de vergadering zo
goed mogelijk verloopt. Op tijd verse koffie en thee met iets lekkers er bij. We regelen het. Ook zetten we de besproken ruimte zo goed mogelijk klaar. Geef aan welke vergaderfaciliteiten je wenst te gebruiken.
Het is niet nodig om van alles zelf mee te nemen. LOFT heeft de beschikking over flip-overs met papier en stiften, beamers, projectiescherm. De inwendige mens wordt tijdens de vergadering niet vergeten.
Schakel voor de bijeenkomst even met de keuken om gezamenlijk het ideale lunch moment of het ideale koffie en thee moment af te stemmen.  We faciliteren uw vergadering graag! Bel of mail om te kijken of de gewenste datum voor de geplande bijeenkomst nog beschikbaar is.

 

 

Abeelding Bij LOFT kun je ook gewoon vergaderen. Nou ja gewoon... de ruimte en de catering is natuurlijk bijzonder. Met gewoon vergaderen bedoelen we een vergaderen zonder speciaal concept. Uiteraard proberen we van deze gewone vergadering toch uniek te maken!

Andere mogelijkheden


Fatal error: Call to a member function Name() on null in D:\appdata\IIS\vhosts\loftboksum.nl\httpdocs\modules\Attach\action.default.php(45) : eval()'d code on line 5