Alle ruimtes van LOFT

  • De ruimtes van LOFT zijn voor diverse doeleinden geschikt. Van kleine groepen tot wat grotere groepen. Voor elke groep is een passende ruimte afhankelijk van uw wensen en het doel van de bijeenkomst.  We voorzien uw graag van een passend advies. Natuurlijk is het op afspraak mogelijk om langs te komen en de ruimtes van LOFT te 'voelen' voordat u besluit tot het nemen van een optie of het doen van een reservering. 

 

SKIP

De inspirerende en verrassende centrale ruimte van LOFT.

 

SKIP is een rolstoeltoegankelijke ruimte van 10 bij 10 meter met een fris grastapijt. SKIP heeft diverse vergadertafels die eenvoudig in elke gewenste opstelling kunnen worden neergezet. In de hoek staat een kleing podium met (s)preekstoel. In SKIP heeft u de beschikking over diverse audio-visuele middelen. De ruimte is separaat te huur en in combinatie met DREAM en EAST.
 
In SKIP heb je een prachtig uitzicht op de indrukwekkende boogwand waar voorheen het kerkorgel zat. De authentieke kerkbanken doen nog steeds hun dienst (met kussentjes!) SKIP leent zich uitstekend voor vergaderingen, trainingen, teamdagen, lezingen, congressen, presentaties, workshops ....

 

Voel wat deze  inspirerende ruimte met je doet!

DREAM

Brainsstorm ruimte bij uitstek!

Helemaal in de top van LOFT ligt DREAM. De ruimte heeft een capaciteit tot 10 personen. DREAM heeft een eigen opgang, toilet en keukenblok. De ruimte is seperaat te huur en ook in combinatie met andere ruimtes.

De droomkamer is voorzien van hoogpolig paars tapijt, gekleurde regenboogtafels en een zachte wolkenbank.  
In DREAM zit je letterlijk met je hoofd in de wolken. DREAM stimuleert door vormgeving en kleurgebruik de creativiteit. 

 Kom lekker LOFTfietsen in DREAM!

 

EAST

Frisse en functionele vergaderruimte op de 1e verdieping.  (EAST is under construction)

 

EAST bevindt zich op de eerste verdieping aan de oostkant van LOFT. De ruimte is vanuit de entree toegankelijk en heeft een capaciteit van 12 personen. Geniet in de ochtend van het heldere licht dat binnen komt door het grote, ronde glas-in-lood raam.

Via de schuifdeuren op de ballutrade kunt in verbinding staan met de grote ruimte SKIP. EAST is ook separaat te gebruiken en te huur.            

Het meubilair kan naar eigen wens ingericht worden.   

  

  

TIPI  

"Out of the box" in de TIPI

De TIPI staat in de tuin achter LOFT. De indiantentent is te gebruiken tot ongeveer 25 personen. In het midden van de TIPI is een vuurplaats. Rondom het vuur staan kerkbanken met kleden. De TIPI  is uitsluitend te gebuiken in combinatie met een van de andere ruimtes van LOFT.

De TIPI leent zich bij uitstek voor een verrassende beleving tijdens of na een bijeenkomst. Denk eens aan een "talking stick" gesprek, het eten uit een kookpot boven het vuur of het gezamelijk afsluiten van een inspirerende dag.

 

 

Caravan


 

De retro caravan staat achter in de tuin en geschikt voor 2 tot 4 personen.

Voer eens een ouderwets gesprek.

  

 

Abeelding LOFT heeft veel inspirerende ruimtes voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Bekijk ze hier!