Alle ruimtes van LOFT

  • De ruimtes van LOFT zijn voor diverse doeleinden geschikt. Van kleine groepen tot wat grotere groepen. Voor elke groep is een passende ruimte afhankelijk van uw wensen en het doel van de bijeenkomst.  We voorzien uw graag van een passend advies. Natuurlijk is het op afspraak mogelijk om langs te komen en de ruimtes van LOFT te 'voelen' voordat u besluit tot het nemen van een optie of het doen van een reservering. 

 

SKIP

De inspirerende en verrassende centrale ruimte van LOFT.

 

SKIP is een rolstoeltoegankelijke ruimte van 10 bij 10 meter met een fris grastapijt. SKIP heeft diverse vergadertafels die eenvoudig in elke gewenste opstelling kunnen worden neergezet. In de hoek staat een klein podium met (s)preekstoel. In SKIP heeft u de beschikking over diverse audio-visuele middelen. De ruimte is separaat te huur en in combinatie met DREAM en EAST.
 
In SKIP heb je een prachtig uitzicht op de indrukwekkende boogwand waar voorheen het kerkorgel zat. De authentieke kerkbanken doen nog steeds hun dienst (met kussentjes!) SKIP leent zich uitstekend voor vergaderingen, trainingen, teamdagen, lezingen, congressen, presentaties, workshops ....

 

Voel wat deze  inspirerende ruimte met je doet!

DREAM

Brainsstorm ruimte bij uitstek!

Helemaal in de top van LOFT ligt DREAM. De ruimte heeft een capaciteit tot 14 personen. DREAM heeft een eigen opgang, toilet en keukenblok. De ruimte is seperaat te huur en ook in combinatie met andere ruimtes.

De droomkamer is voorzien van hoogpolig paars tapijt.
In DREAM zit je letterlijk met je hoofd in de wolken. 

 Kom lekker LOFTfietsen in DREAM!

 

EAST

Frisse en functionele vergaderruimte op de 1e verdieping. 

 

EAST bevindt zich op de eerste verdieping aan de oostkant van LOFT. De ruimte dient als subruimte van de grote ruimte en heeft een capaciteit van 12 personen. Geniet in de ochtend van het heldere licht dat binnen komt door het grote, ronde glas-in-lood raam.

Via de schuifdeuren op de ballustrade kunt in verbinding staan met de grote ruimte SKIP.            

East heeft een lounge sfeer! Lekker met de beentjes op tafel vergaderen.

 

  

  

Finse Kota (Fjoer)

Vergaderen bij een vuurtje

De Finse Kota staat in de tuin achter LOFT. De kota is te gebruiken tot max 15 personen. In het midden van de kota is een vuurplaats. 

De Kota leent zich bij uitstek voor een verrassende beleving tijdens of na een bijeenkomst. Denk eens aan een "talking stick" gesprek, afscheid van oude manieren, het voeren van een diep en verwarmend gesprek.

 

8 persoons bad (Wetter)

Voor een echte verbindende ervaring adviseren wij het 8 persoons houtgestookte bad
Uniek in Friesland

Iglo ( Ierde) 

Zeer bijzonder vormgegeven ruimte in de achtertuin van LOFT
Max. 20 personen

 

Abeelding LOFT heeft veel inspirerende ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. Bekijk ze hier!